Söndag

Idag så hände det inte så mycket som så utan jag tog det bara lungt. Men vid åtta så kom Emil, Magnus, Leo och Linda hem till mig och vi kollade på wipeout. När det var slut så åkte Emil och Linda hem medans Magnus och Leo stannade kvar. Senare samma kväll så tog dom bussen halv tolv. Mysig dag.
Puss<3

Lördag

Idag cyklade jag och Johanna in till stan och kollade i affärer och åt pizza på Campino vilket var sååå gott. Vi cyklade hem efter tre timmar i stan och bara tog det lugnt. Senare samma dag så åkte jag, Johanna och Bella in till stan och träffade Hannes som vi inte har träffat på ett år. När vi hade träffat honom så cyklade vi till fästningen. Och där träffade vi tre killar vi var med en bra stund. När vi kom tillbaka till campingen så gick Johanna in medans jag och Bella träffade Matte och hans kompis. Bella gick in efter en halvtimma ungefär. Jag var med Matte och hans kompis till klockan tolv. vi gjorde inte så mycket som så.
Men denna dagen var ändå trevlig och mycket mysig<3

Åkte ner till Varberg på Fredag

Idag vaknade jag klockan tio. Jag hoppade upp ur sängen och gick och väckte mamma och sa att vi måste börja plocka ut saker till husvagnen så att vi kommer iväg innan klockan tre. Mamma gick upp och vi började göra i ordning. Vid tolv så åkte mamma iväg och skulle köpa en el kabel för att vi skulle kunna få el till husvagnen. Medans hon var borta så sprang jag fram och tillbaka med saker som skulle ut till husvagnen. När mamma kom hem igen var klockan halv två ungefär. då hade jag hunnit plocka ut många saker och packat mina kläder. Vid kvart i tre åkte vi iväg med husvagnen. Det kändes skönt att få komma ner till Varberg och träffa vännerna som man inte har träffat på ett år. Vi var nere vid halv fem. Jag mötte upp Johanna vid Reseptionen då vi gick ut med min hund Mio. När vi kom tillbaka med Mio så kom Philips mamma fram och kramade om mig. Johanna och jag cyklade runt på campingen och kollade vilka folk som var där. Vi skulle cykla in till stan med vi väntade på Bella. Så efter en halvtimma så kom Bella ooch vi cyklade in mot centrum. När vi kom in till centrum så kändes det underbart att få komma hit igen. Vi satt vid fästningen och tog det lugnt och pratade om vad som hade hänt oss det senaste året. Vid åtta någon gång så cyklade vi till Mc Donalds och tog oss en glass.
Det kändes underbart att få komma ner till varberg igen och få träffa alla.
Jag hoppades att ni andra hade en bra helg.
Puss<3

Akutmottagningen nästa

Min söndag spenderade jag på akutmottagningen. När jag kom dit väntade jag och mamma i ungefär en timma, till slut så ropade dom upp upp Emma Gyllenhammar. Vi gick in till avdelningen och jag fick lägga mig i en säng som stog i korridoren. Efter fem minuter så körde dom in mig i ett rum och dom satte konstiga saker på mig som kollade blodtryck, hjärtrytm och puls. När väl läkaren kom in och hjälpte mig fick vi reda på att jag hade en SÄNKA på 250 och man skall inte ha mer än 12 så jag hade mycket höga infektionsvärden vilket inte var så roligt. En syster kom in och satte en kanyl i armvecket på mig så jag kunde få drop. Läkaren kom tillbaka efter tio minuter och meddelade oss att jag var tvungen att ligga över på infektionsavdelningen för att kunna bli frisk. Jag ville verkligen inte ligga över men jag hade inget val, så det kom en vaktmästare från transport och körde mig i långa gångar. Nattpersonalen var mycket snälla och tog emot mig med ett varmt välkomnande. Dom tog ännu mer prover på mig när jag låg i sängen för att kolla vad för medicin jag behövde. När dom hade fått svar på proverna så visade det sig att jag skulle ha antibiotika och det sprutade dom in i armen via kanylen var åttonde timma. Att ligga på sjukhus är ingen vila - dom väckte mig varannan timme och tog prover på mig. Nästa morgon fick jag åka iväg på lungröntgen. När svaret på lungröntgen kom så kunde dom konstatera att jag hade en stor, kraftig lunginflammation i min högra lunga. Så nu var det bara att ligga i sängen och få antibiotika och syrgas och vänta på att bli bättre. Efter fyra dygn i sjukhussängen hade jag blivit så pass bättre så jag fick antibiotika i tablettform och mina värden hade blivit bättre även dom så då fick jag åka hem.
Puss<3

Lördag

Fortfarande sjuk så det blir inget festande denna helgen. Jag är mycket sämre än vad jag var igår. Ligger just nu och kollar på film helt ensam i mitt rum. Jag orkar inte skriva så mycket mer nu men jag hoppas att ni kommer få en bra lördags kväll<3

Fredag

Nu är det Fredag och jag är fortfarande sjuk och jag blir galen snart. Vill verkligen bli frisk tills imorgon för jag orkar inte vara sjuk längre. Nästan hela påsklovet har jag varit sjuk. Men jag skall hålla tummarna så jag är frisk tills imorgon och jag hoppas att ni också gör det:p
Ni får jätte gärna komma förbi och prata med mig för det är ganska ensamt att ligga inne hela dagarna.
Puss<3

Torsdag och fortfarande sjuk

Fortfarande lika tråkigt att vara sjuk och känna sig helt ensam. Får inte gå ut förutom när jag går ut med Mio min hund. Jag orkar bara inte sitta inne och vara sjuk utan jag vill bli frisk. Är det någon som har några bra förslag hur man kan göra för att få bort febern?
Nu skall jag lägga mig och kolla på en film uppe på mitt rum. PussPuss<3 


Sjuk

Det tråkigaste som kan hända en är att bli sjuk och ligga hemma en onsdag i början på påsklovet. Jag ligger i min säng med täcket över mig och önskar bara att jag var frisk. Jag kollar på film helt ensam vilket är så tråkigt. Jag hoppas att jag blir frisk tills helgen.
Hoppas att alla andra har det bra denna onsdag på påsklovet. Ni får gärna höra av er för det finns inte så mycket att göra här hemma. <3

Grillkväll i Hästevik idag igen

Det blev grillkväll nere vid hästeviksbadet idag igen. Idag så var jag med Emil, Leo och Linda. Vi skulle ta bussen som gick klockan sju ifrån mig vilket vi också gjorde. Träffade även på Johannes på bussen som skulle med oss in till stan och äta på Mc Donalds. Vi tog sårvagnen till Eketrägatan för Johannes skulle köpa öl. Efter det så blev de så att vi åkte ner till Hästevik och grillade där med några stycken, många hade redan gått när vi kom fram. Jag mådde inte så bra senare på tisdagskvällen. Jag började få ont i min rygg och började hosta Så när man kom hem klockan elva på kvällen så tog jag febern och det visade sig att jag hade 38 graders feber vilket inte är så roligt. Bra början på mitt påsklov... NOT.
Tack för en rolig kväll<3
Älskar dig Linda<3

Grillkväll vid Hästeviksbadet

Idag så var det grillning nere vid Hästeviksbadet med massa folk och det var mycket trevligt att få träffa alla igen som man inte har sett på länge. Jag åkte dit ner med Linda, Leo, Emil och några mer. Jag och Linda tog bussen tjugo i elva.
Myspys dag med grillning<3

Sunday

Vid två åkte jag, Linda och Linnea in till stan och fikade. vi satt och pratade om igår hur roligt vi hade det. Vi stannade inte i stan så länge så vi tog bussen fem i fyra hem tror jag. Jag och Linda hoppade av vid Maxi för vi skulle träffa Leo och Emil. Efter än trettio minuter så tog vi bussen ner till Leo för vi skulle röka vattenpipa och det var trevligt var det. Tog bussen hem till mig tjugo i sju från Leo för vi skulle kolla på Wipeout hemma hos mig som vi nästan alltid gör på söndagar. När Wipeout väl var slut så åkte vi ner och grillade med några vid hästeviksbadet. Jag och Linda stannade inte så länge.
Men det var en mysig och lugn dag<3

Lokalfest vid Kapell

idag så var det så att jag och Linda åkte till Kapell på lokalfest för hon hade blivit bjuden av hennes killkompis Jimmy så frågade Linda om jag ville åka med och det är klart att jag ville det. Vi tog bussen vid sju och var inne i stan halv åtta. Vi gick mot hållplatsen där vi skulle ta spårvagnen ifrån. Vi tog inte spårvagnen för än tio över åtta. När vi kom fram till Kapellplatsen så såg vi Ingrid så vi gick till henne och hon skulle också på samma fest som oss. När vi kom fram till lokalen så var det inte så mycket folk men det kom folk hela tiden så det var bra det. Efter ett tag så stog vi på dansgolvet och dansade alla fem flickor. Vid tjugo över ett så körde Freddan oss till centralen där vi tog 25an från Nordstan Tack för du körde oss Freddan mycket snällt<3
Vi var inte hemma för än vid klockan två någon gång. Denna kvällen var sjukt rolig och jag hade det riktigt roligt<3
Tack för en underbar kväll Linda<3 Älskar dig<3

A Friday Night

Vid halv fem tog jag och Linda bussen ner mot hästevik för vi skulle hem till Kim på förfest. När vi kom dit så var Leo, Vadde och Marcus där men efter en stund så kom Emil och Ferm också. Vi satt och lyssnade på musik och pratade mycket trevligt. Klockan började närma sig sju då vi skulle ta bussen så vi tog på oss våra kläder snabbt och sprang till bussen. När vi kom in till stan så väntade vi på spårvagnen. Det var en trevlig kväll och roligt när vi var hemma hos Kim<3

Fikade efter skolan

Fikade efter skolan idag med Jessica, Bea och Fia på Condeco mycket mysigt. En timme senare tog jag bussen hem för jag var tvungen att gå ut med min hund Mio:)
Men mysigt var det i alla fall:)
Tack för en mysig stund flickor<3

Skola till klockan nio

Började klockan ett idag. Men när vi väl kom till skolan och gick in på våran första lektion så fick vi reda på att läraren inte skulle komma så vi gick och åt på Mc Donalds. Klockan fyra så kom ny musikarna som vi skulle sminka till kiss för dom skulle ha konsert. Så vid halv sju så spelade dom vid bamba.  Dom spelade riktigt bra:) Halv åtta så var det en till konsert så vi gick vidare till den. Men när vi stog ute och väntade på att få gå in så gick brandlarmet igår och brandbilen kom.
Men det var en

RSS 2.0