Halv tolv

Slutade halv tolv idag. Hade bara en lektion. Jag åkte hem och har bara varit hemma hela dagen och tagit det lugnt. Har sovit och det var så skönt. Medans jag sov så har mamma varit i mitt rum och ställt in min nya Tvbänk i rummet.
Och imorgon är vi lediga på onsdag börjar vi inte för än klockan ett. denna veckan är så soft. Men nu skall jag gå ner och hämta min Ben&Jerry glass.
Ha det så bra:)
PussPuss

Fika i stan

Åkte in till stan och fikade med Linda idag:)
Vi fikade på Condeco och vi tog hallonpaj med vaniljsås. Sen tog vi bussen till Gråbo för vi skulle hem till Martin så vi åkte dig kvart över två så var vi framme vid tre. När vi väl var där gjorde vi inte så mycket som så. Stannade inte så länge utan vi tog bussen vid sex någon gång tror jag:p
När vi kom fram till torslanda hoppade vi av vid krysset för vi skulle äta pizza på San Remo...Mums.

En lugn och härlig dag<3
Love you<3

I Love You Girl<3

Idag så blev det att jag och Milla åkte hem till Nima vi kom fram vid nio tiden någong gång. Vi satt och drack lite smått med honom och Nicklas mycket trevligt. Efter ett tag så stog plötsligt Nima och Milla på golvet och dansade loss medans jag och Nicklas satt kvar i soffan och spelade in:p Vid halv två två så kom min mamma och hämtade oss så vi körde Milla till slättervägen för hon skulle träffa Brinck

Tack för en mysig kväll hjärtat<3


The City With My Mother

En mycket bra lördag:P

Idag vaknade jag vid två. Mamma kom in i rummet och frågade om jag ville åka till stan med henne.p ``Hallåå dum fråga klart jag vill``. Så vi åkte in vid tre och gick i stan tills det stängde. Det blev såklart kläder. Det blev ett par jeans, två T-shirt, en kofta, en blus, fyra tunikor och en jacka:)
Senare på kvällen så möblerade jag och mamma om mitt rum och det blev så bra och jag är mycket nöjd. Men jag skall snart få en ny byrå och det ser jag fram emot.

Tack för allt mamma jag hade det jätte trevligt idag<3


Movie time

Idag så kom det några boys hem till mig. Emil, Leo, Dennis och Tony. Linda var också här en stund men sen gick hon och mötte upp sin syster. Vi kollade på film och snackade, mycket trevligt. Dennis och Tony åkte hem vid tio tiden någon gång. Men Leo och Emil stannade en stund till. Det var en trevlig och mysig dag<3

Hästeviksbadet

När jag kom hem idag så ringde min storebror  mig och frågade om jag skullee med ner till hästeviksbadet och ta det lugnt med några, så storebror, Emil, Marcus och Dick kom och hämtade mig. Efter en liten stund så kom Linda och Linnea men dom stannade inte länge. Men det var mysigt nere vid havet när solen var uppe då för sen vlec dig svin kallt och det gillar vi ju såklart inte:P
PussPuss<3

Myspys måndag

Efter skolan så åkte jag hem till Nicklas och Emelie följde med en liten stund, hon var la där i tjugo minuter sen gick hon. Och medans jag satt kvar helt ensam på hans rum så var han ute och mötte sin kompis Erik som skulle komma. När Nicklas kom tillbaka med sin kompis så satt vi och kollade lite på Tv en stund. Vi gick sedan hem till deras kompis Therese som var en jätte snäll och söt tjej och kollade på The Grudge 2. Vid halv åtta så åkte jag och Nicklas hem till honom och myste till en film.

En myspys måndag<3

Fika med sötnosar:)

Åkte in till stan och Träffade Leo, Linda och Linnea. vi gick och fikade på Condeco. Linda åt hallonpaj och Linnea tog en brownie. vi satt där en stund och pratade lite, mycket mysigt. Vi gick och satte oss ute och väntade på Emil och Ferm. Vi åkte hem till mig efter stan och kollade på Beck:)
En mysig söndag<3

a crazy saturday night

Idag åkte jag och Milla hem till Sara i Alingsås på förfest:) Vi spelade något spel kommer inte ihåg vad det heter. Vid tio i elva så gick vi till taxin vi hade beställt, han ringde många gånger och sa att vi fick skynda oss för det var bara åtta minuter kvar tills tåget gick. När vi hade satt oss i taxin så var det tre minuter kvar tills tåget gick. Taxin stannade vid en parkering nära tåget så jag öppnade dörren snabbt och sprang och höll kvar tåget:p Vi hann med tåget som tur va. Efter 30-40 minuter var vi framme i Göteborg igen:)

Hade en riktigt trevlig kväll med er tre flickor<3

Cozy Friday

Idag så åkte jag hem till Milla hjärtat. Jag var framme vid halv åtta, åtta någon gång. Vid halv nio så åkte vi till Majorna och träffade Nicklas och Dannie. Nicklas kom och mötte upp mig och Milla på hållplatsen så att vi skulle hitta hem till Dannie. När vi väl kom in hos Dannie så satte sig jag och Milla i hans säng. vi satte på en jätte bra film, American History X, den är ju så sjukt bra så man kan kolla på den om och om igen. Senare på kvällen så åkte jag och Milla hem. När vi hade gått på spårvagnen och åkt en stund så kom det fram en kontrolant till mig och gav mig böter på 1200. Jag ringde mamma och var hysterisk. Men men man lär sig av sina misstag.

Hoppas alla andra hade en bra kväll i alla fall:)^^

Klar:)

Idag efter skolan åkte jag hem till min syster igen för bli klar med naturkunskapen. Det gick jätte bra för jag blev äntligen klar med den och det kändes jätte skönt.
Efter det så satte vi på en Beck film och feta oss med chips och dip... Mums.
Sen vid tio tiden så kom mamma och hämtade mig:)
Tack för all hjälp syster<3

Underbart att få ha dig som syster

Idag har jag varit i skolan och haft det trevligt:)
Efter skolan åkte jag hem till min syster som bor vid Redbergsplatsen för att plugga på naturkunskapen som skall vara inlämnad tills på fredag. Det har faktiskt gott jätte bra tack vare min syster som har hjälpt mig. Jag har redan skrivit om två fakta saker om miljöproblem och jag började liksom igår och har redan gjort två:)
Så imorgon efter skolan skall jag hem till min syster igen för att få klart allt. Man kan verkligen plugga bara man vill och tänker hur mycket man gör för sin framtid. Men att min syster hjälper mig att plugga och att hon verkligen säger att detta klarar du Emma det hjälper så himla mycket. Så det är underbart att ha en syster som verkligen finns där för än<3

Och nu sitter jag och chattar med Drinken:P
Puss<3

Systeryster är bäst(L)

Idag så kom systeryster hem och hälsade på och hjälpte mig med naturkunskapen vilket var jätte bra och gulligt av henne:)
Det gick jätte bra, vi skrattade och hjälpte varandra.
Det var verkligen super att du kom syster och det var underbart trevligt:)
Innan hon åkte så kollade vi på filmklipp på youtube och vi kunde ju inte sluta skratta åt Björn:P
Eller vem kan inte låta bli att skratta åt honom<3
Han är bara för bra.
Men min syster är bättre<3
Älskar dig syster och tack så jätte mycket för hjälpen det behövdes verkligen och det var mycket tacksamt<3
Och imorgon skall jag hem till henne och plugga lite mer:)
 

Tråkig söndag:P

Idag har jag bara varit hemma som jag brukar vara på söndagar.
Jag har inte alls gjort mycket men det var skönt att bara ta det lugnt:)
Puss<3

Lördag

Idag åkte jag in till stan och mötte upp Linda och Martin:)
Vi gick och åt på Donken. Efter det så åkte vi hem.
Linda och jag bestämmde oss för att kolla på melodifestivalen, men vid kvart i åtta så gick vi ner till torget och mötte upp Fredrik som komemr från bohus, när han väl kom så fick vi vänta på Ferm och Dick och sen när dom kom åkte vi hem till mig i Dicks bil. vi kollade klart på melodifestivalen och sen drog vi vidare till donken vid lundbybadet vi stannade inte där så länge. Dick släppte av mig, Linda och Fredrik på krysset för Fredrik skulle åka hem. Sen åkte jag och Linda hem:)
Trevlig lördag:P

Tråkigt att få höra.

Idag skall jag, Milla och Sarah dra hem till Kenta i härlanda och festa, skall bli skoj.
Idag fick vi reda något mycket tråkigt på våran första lektion som var naturkunskap.
Våran lärare Anna berättade för oss att hon hade något VÄLDIGT tråkigt att berätta för oss, och jag lovar det var det också.
En tjej på våran skola som hade begått självmord mellan måndag och tisdags kvällen.
När hon berättade det för oss så kändes det som om att hela min kropp blev helt tom. Fast jag inte kände denna tjejen så blev man ändå ledsen. Så nästa vecka på måndag så skall det stå ett bord vid entrén med en bild på henne och ett tändt ljus och en bok man får skriva i.
Detta var hemskt att få höra:(

Men som sagt så skall vi hem till Kenta idag;)
Skall träffa Sarah och Milla vid centralen halv 7, för vi skall vara hemma hos Kenta klockan sju.
Så nu är det dags att örja göra iordning sig så man inte missar bussen som går sex.
Hoppas alla får en bra fredagskväll.
PussPuss<3

Ni är dom bästa Milla och Sarah<3



Making my way downtown
Walking fast
Faces passed
And I'm home bound

Staring blankly ahead
Just making my way
Making my way
Through the crowd

And I need you
And I miss you
And now I wonder....

If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight

It's always times like these
When I think of you
And I wonder
If you ever
Think of me

'Cause everything's so wrong
And I don't belong
Living in your
Precious memories

'Cause I need you
And I miss you
And now I wonder....

If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight

And I, I
Don't want to let you know
I, I
Drown in your memory
I, I
Don't want to let this go
I, I
Don't....

Making my way downtown
Walking fast
Faces passed
And I'm home bound

Staring blankly ahead
Just making my way
Making my way
Through the crowd

And I still need you
And I still miss you
And now I wonder....

If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass us by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you...

If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
If I could
Just hold you
Tonight <3

Jag älskar dig

Idag efter skolan åkte jag in till stan med Fia. Vi gick in på rut mfl då jag hittade en jätte gullig kjol, så jag ringde mamma och frågade om jag kunde få den men det blev lite tjafs mellan oss så det blev ingen kjol just då.
Vi gick vidare till Hm där jag också hittade en jätte gullig kjol.
Så skulle vi möta upp Brinck i stan så vi gick och mötte honom vid Kicks klockan halv fem.
Han hade en kompis som följde med också och det var riktigt trevligt:)
Så en stund senare ringde jag upp mamma och bad så hgemskt mycket om ursäkt för innan.
Vi två bestämmde oss för att jag fick köpa dom två kjolarna så skulle hon få kolla på dom, så jag hoppas att jag får behålla en utav dom men man kan ju också alltid hålla tummarna för att jag kan få behålla dom båda två;)

Sen vid halv sju tiden åkte alla hem:)
En rolig dag på stan<3

Trött

Idag har jag varit i skolan som vanligt.
Efter skolan åkte jag med Jessica in till stan en stund, men så insåg jag att jag måste hem för att börja på min dystopi novell, så jag åkte hem och det gjorde Jessiva också:)
När jag väl kom hem la jag mig i sängen för att börja skriva men det blev ju ingenting med det för jag somnade och vaknade klockan halv ett på natten, så det gick åt helvete.
Men har varit en bra dag annars:)
 
Varje dag med dig får mig att må så bra<3

Tisdag^^

Idag var det faktiskt en rolig skoldag:)
Vi hade vanliga lektioner fram till lunch. Vid klockan ett så samlades alla i idrotshallen för det skulle vara en föreläsning där, den var sjukt tråkig.
Men sen blev det bättre på den andra föreläsningen, för den var så mycket mer intressant.
Så snart skall jag fortsätta på min novell för den har jag inte kommit långt på så jag måste verkligen sätta igång nu.

Hoppas ni har haft en bra dag:)^^

School:)

Bara en vanlig skoldag idag.
Började men att vi hade manikyr lektion i tre timmar vilket vi har varje måndag nu.
När vi väl hade slutat vid halv tolv så var dom flesta hungriga så alla gick och åt i bamba.
Denna dagen var inte så lång:)
När jag kom hem så städade jag och dammade mitt rum vilket jag är mycket glad över, för det behövdes:P
Senare på kvällen gick jag ut och träffade Linda och pratade lite med henne. Direkt när jag kom hem så började jag på min dystopi novell som skall vara klar tills på torsdag så jag är lite stressad just nu, men det blir säkert bra, bara man tror på sig själv.
 
Nu skall jag sova:) Godnatt<3

En söndag

Idag så åkte jag och Linda in till stan för att fika vilket var mycket mysigt.
Vi var i stan i ungefär två timmar och lite till.
Sen kom Linnea också in för hon orkade inte vara hemma så hon mötte upp oss i stan:)
Så var Linnea sugen på en hamburgare från Mc donalds så vi gick dit.
Efter det gjorde vi inte så mycket utan vi gick in på Åhlens för jag var tvungen att köpa ett ämnesblock.
När vi åkte upp med rulltrappan så såg vi Leo och hans tjej åka ner, så dom tog rulltrappan upp igen:)
När vi väl tog bussen till torslanda åkte jag och Leo hem till min mormor som  har flyttat hit nu, så vi var där en stund.
Sen gick jag och Leo hem till mig och kollade på Tv och pratade. Mycket trevligt för det var ett tag sen vi sågs.
Vid halv tolv körde jag och mamma hem Leo:)
När jag kom hem var det bara att gå och lägga sig och vara pigg i skolan imorgon:p

Kramar<3

Mysig lördag

Idag var jag bara hemma.
Sen vid halv åtta så smsade jag Linda och frågade om hon ville komma hem till mig och det ville hon:)
Vi kollade på melodifestivalen en stund sen åkte vi till eketrägatan där vi mötte upp Johan:)
Vi fick vänta på bussen i tjugo minuter men det gick endå fort.
När vi väl var i torslanda igen åkte Linda hem, så jag och Johan åkte hem till mig och kollade på film:)
Vi var vakna hela kvällen:P Han tog inte bussen fär än klockan sju på söndags morgonen:P

Hade i alla fall en bra lördag<3

Fan då:(

Det blev ingen bowling idag för att det var 18års gräns där vi skulle spela.
Så jag, Sarah, Becka och Josse åkte istället hem till Jocke Sarahs kille och spelade sällskapsspel:p
Det var ändå roligt.. Man behöver ju inte liksom festa varje helg;) Man kan ha roligt ändå sålänge man bara har kompisar man älskar och som man verkligen kan ha roligt med och som man kan skratta med och det är precis vad jag har<3

Tack för en rolig och mysig kväll mina flickor<3
Älskar er och är sjukt glad att jag har fått chansen att få lära känna er alla<3

Bowling ikväll med sötnosen

Idag efter skolan skall jag med Sarah sötnosen hem till henne.
Sen så skall vi in till stan vid halv sex och möta upp några tror jag:)
Så sen blir det bowling vilket skall bli sjukt roligt.
Jag har inte bowlat på år och dar känns det som, så det skall bli jätte roligt<3
Och så klart så är det jag som kommer bli vinnaren ikväll:P.....NOT
Men som sagt så skall det bli JÄTTE ROLIGT ikväll♥

PussPuss på dig♥


Always big love<3

Idag har jag varit i skolan som vanligt:)
Vi slutade klockan 15:00 men jag och Milla fick stanna tills klockan 16:00 för hon hade sin jacka i Cassies skåp och Cassie hade ju åkt hem så vi fick vänta på vaktmästaren så dom kunde knipsa upp hennes lås;)
Så jag kom hem klockan 17:30 idag:)
Men vad gör man inte för en vän som man älskar och som btyder mycket<3

Älskar dig Mills<3

Hemma hos Milla

Idag åkte jag med Milla hem efter skolan och det är lika mysigt och roligt varje gång.
Vi har suttit och spelat Larry idag också:p Tror vi börjar bli riktiga Larry nödar men det är ju så himla roligt.
Sen kom Johan hem till Milla vid 19:00´:)
Sen kom mamma och hämtade mig runt 21:00.

Mycket trevlig dag<3

En mysig söndag

Idag åkte jag in till stan vid 3 för att möta Milla:)
Jag mötte henne vid bergakungen där vi åkte med spårvagnen till Svingel där vi tog buss 513 till Allum:)
Vi åkte hem till Milla och satte oss direkt och spelade Larry:P
Så sjukt roligt så vi har suttit och nördat oss till det hela dagen:)
Sen vid 19:00 så kom Sarah förbi en stund sen tog hon bussen vid 20:00:)
Har haft en mycket mysig dag med sötnosen<3

PussPuss

Mysig lördagskväll med Milla<3

Idag vaknade jag runt tre vilket var väldigt skönt för igår var jag lite lullig:P
Vid 6 tiden körde mamma mig hem till Milla för hon och jag hade en mysig filmväll vilket var mycket skönt. Men sen vid 9 tiden så gick jag och Milla ut för att träffa Brink för vi orkade inte sitta inne hela kvällen:)
Så vi gick till Furulunds skolan och snackade lite sen gick vi hem till Milla och spelade Larry vilken var sjukt jävla roligt:)
Sen ringde Johan mig vid ett tiden och frågade om vi ville träffa honom så vi gick ut och mötte honom för min mamma hämtade mig ändå vid den tiden så vid stod där och snackade med honom(L)
Så jävla gullig;)
Och jag hade en jätte trevlig kväll med min babe<3
Älskar dig Milla(L)


RSS 2.0